Sale!

HANGBRUG ACTIVITY 28X20X10 CM

€ 8,49 € 7,99
Sale!

Natuurlijk knaagdierspeelgoed in klassieke stijl voor ultiem speelplezier voor jouw hamster of andere kleine knager.

De hangbrug is gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt geleverd met dierveilige lijm indien nodig.

Afmetingen: 28x20x10 cm

Speelrol, aanvullend voer en behuizing in één topproduct! Gemaakt van 100% natuurlijke materialen zonder kunstmatige kleefstoffen. 

Eetbaar Speelblok

Dit het blok, dat hol is van binnen, is gemaakt van 100% eetbaar materiaal en is multifunctioneel. Het blok van eetbaar hout, plantaardige extracten en alfalfa is geschikt als onderkomen, is heerlijk om op te knagen, perfect tegen verveling en ideaal om de groeiende tanden aan af te slijten. 

Sale!

SILENT SPINNER HAMSTERMOLEN

€ 17,99 € 13,50
Sale!

SILENT SPINNER HAMSTERMOLEN

€ 17,99 € 13,50

Een hamstermolen die je staand kan gebruiken en kan bevestigen aan de kooi. Dit is een geruisloos wiel. En heeft een veilig rengedeelte. 

Te gebruiken voor: hamsters, gerbils and ander harige vrienden. 

Rosewood Naturals Knaaghut Hooi/Wortel S

Knibbel, knabbel, knuisje wie knabbelt er aan dit huisje? Dit huisje voor kleine knaagdieren en konijnen is volledig eetbaar! Dus pas op, jouw diertje is binnenkort weer dakloos!

 

De zijkanten van het huis zijn gemaakt van eetbaar perkament bedekt met knapperig weidehooi. Het huis wordt afgedekt door het dak gemaakt van de lekkerste wortels die er zijn! Jouw kleine knager eet zijn buikje rond aan zijn eigen huis.

 

Dit huis is verkrijgbaar in drie maten waardoor er voor elk formaat knaagdier een passend knabbelhuis te vinden is. In de grootste maat huis past zelfs een klein konijn!

 

Materiaal: perkament, weidehooi, wortel

Afmeting: 15x9x10 cm

Sale!
Records worden verbroken met de nieuwe Speedstarspinner!
De Speedstarspinner is een high-tech spinner voor kleine knaagdieren. De spinner bevat een snelheidsmeter waarmee je precies kunt zien hoe hard je kleine huisdiertje kan rennen. Buiten dat deze spinner de snelheid meet, kan het ook de afstand en duur van de activiteit meten. Zo kun je precies aflezen hoe actief jouw huisdier op welk moment van de dag is. 

Het kleine diertje zal zeer blij zijn met deze vorm van activiteit in zijn kooi. Kleine knaagdieren, zoals hamsters, zijn actieve beestjes en vooral ‘s nacht zeer actief. Om voldoende beweging te krijgen in de kooi, is een spinner daarom van essentieel belang. 

Het nieuw ontworpen radje is superstil! De gepatendeerde kunststof lagering van het radje is zo ontworpen dat deze spelingsvrij is en daardoor geen geluid maakt tijdens de nachtelijke cardiotrainingen en minimarathons van de hamster. 
 

       

Sale!

Houten Speelkasteel Matti 17 cm

Dit houten speelkasteel heeft twee verdiepingen waarop jouw knaagdier zich prima kan vermaken. Door de ronde vormen, hoogteverschillen en meerdere uitkijkposten verveelt dit kasteel niet snel.

 

Het kasteel is gemaakt van hout waardoor het niet erg is als jouw knaagdier zijn tandjes in het kasteel zet.

 

Materiaal: hout

Afmeting: 17x15x12 cm