Hoe zit het met de garantie op mijn bestelling?

Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst, kan het zo zijn dat u helaas gebruik moet maken van de garantie. Hier kunt u terug vinden in welke gevallen u welke stappen moet ondernemen om gebruik te maken van de garantie.


Wettelijke garantie
Op al uw aankopen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat de producten moeten voldoen aan uw redelijke verwachtingen. Mocht u niet tevreden zijn dan kan u altijd contact met ons opnemen, en zoeken wij naar een passende oplossing.

Ik heb een verkeerd product ontvangen.
Sorry, sorry, duizendmaal sorry. Baasje- en Huisdiertevredenheid is heel belangrijk voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar bent u dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Wanneer u een verkeerd product heeft ontvangen stuur dan een e-mail en we lossen het samen op. We willen u vriendelijk vragen om aan te geven welk product u heeft ontvangen zodat wij kunnen nagaan wat er is mis gegaan. Een foto van het product en de streepjescode helpt daar enorm bij! Vergeet niet uw bestelnummer te benoemen, zo kunnen we het sneller voor u oplossen.
We vragen u zo snel mogelijk hierover contact op te nemen, zodat we u gauw van het juiste artikel kunnen voorzien.


Ik heb een defect product ontvangen.
Het is voor ons heel belangrijk dat uw product heelhuids aankomt, maar soms slaan zelfs wij  ongewild volledig de plank mis. Daar bent u dan de dupe van en dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Wanneer u een defect product heeft ontvangen stuur dan een e-mail naar kofijnkonijn010@gmail.com en we lossen het samen op. We willen u vriendelijk vragen om aan te geven welk product er defect is. We hebben ook een aantal foto's nodig in dit geval. Met deze foto's kunnen wij in de meeste gevallen de schade bij de vervoerder verhalen en voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurd. Wij hebben de volgende foto's nodig:

- Een foto van het product.
- Een foto van het defect of de beschadiging.

Vergeet niet uw bestelnummer te benoemen, zo kunnen we het sneller voor u oplossen. Wij hoeven in de meeste gevallen het kapotte product niet retour en sturen u zo snel mogelijk een nieuwe. Als wij het kapotte product wel retour nodig hebben, zullen wij daar uiteraard de kosten voor dragen en het u laten weten.
We vragen u zo snel mogelijk hierover contact op te nemen, zodat we u gauw van een nieuw artikel kunnen voorzien.

 

Kan ik een product ruilen?
Is een product niet naar wens? Wilt u een product omruilen? Dan zijn er een paar stappen die u dient te doorlopen. We hebben ze hieronder beschreven voor u.

1.  Meld het artikel retour. Zie ook Kan ik een product retour sturen?
2. Plaats een nieuwe bestelling voor het artikel dat u wilt hebben.

Wij storten uw geld voor het retour ontvangen product altijd snel terug. 

 

Mijn product werkt niet naar verwachting.
Wat jammer dat het product niet naar verwachting werkt. Dit kan natuurlijk meerdere redenen hebben en wij zoeken het graag voor u uit!

 

Hoe lossen wij dit voor u op?
Stuur ons een mail met uw bestelnummer en om welk product het gaat
Leg uit wat er niet naar verwachting werkt. Probeer hierbij ons te voorzien van foto's en/of filmpjes
Wij zoeken een geschikte oplossing voor u
U wordt geinformeerd wat de oplossing is geworden en hoe wij dat gaan regelen

 

Mijn product is na ontvangst kapot gegaan.
Wat vervelend om te horen dat uw artikel na het in ontvangst nemen kapot is gegaan. We gaan ons best doen dit voor u op te lossen.

 

Wanneer uw product kapot is gegaan stuur dan een e-mail en we lossen het samen op. We willen u vriendelijk vragen om de volgende gegevens in uw e-mail te vermelden en/of bij te voegen.
- Uw bestelnummer.
- Welk product het betreft.
- Zo specifiek mogelijk wat er aan de hand is.
- Een foto van het product.
- Een foto van het defect of de beschadiging.
- Hoe u het heeft gereinigd.
- Hoe intensief het al is gebruikt.
- Heeft u het artikel geregistreerd bij de fabrikant als dit in de handleiding stond?

Vergeet niet uw bestelnummer te benoemen, zo kunnen we het sneller voor u oplossen. Met de gegevens die u ons stuurt zullen we de garantie procedure van het desbetreffende artikel doorlopen en zo snel mogelijk met een oplossing bij u komen.